fly_tracer
Newbie
Немає на форумі
|
| написано 11-10-2007 в 09:50 |
|
|
Проблеми Трускавця
Трускавець прикольне місто але про тього треба дбати .
По вулицях не то що їздити по них ходити страшно ,
а в парку ввечері лампи взагалі не світять .
Люди треба щось з тим робити і то радикально!
|
|
|
juzykjuzyk
Newbie
Немає на форумі
|
| написано 30-5-2008 в 20:32 |
|
|
Найбільше уваги заслуговує стан доріг і підземних комунікацій.
Зробити все треба чесно, а не по системі: частина на ремонт, а частина СОБІ!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
juzykjuzyk
Newbie
Немає на форумі
|
| написано 1-7-2008 в 11:45 |
|
|
Зверніть увагу на міську лікарню.
Уявіть ситуацію. Сьогодні приходжу зробити флюорографію і дізнаюсь, що апарат не працює.
Однак, чекаючи в черзі на хірурга, дізнаюсь, що люди люди роблять в тому ж кабінеті флюорографію!!!!!
ТОБТО АПАРАТ ЛИШЕ ДЛЯ МЕНЕ НЕ ПРАЦЮЄ.
Далі мені одна жінка порадила дати хабарика у розмірі 30 грн одній старій в цьому кабінеті і все буде гаразд.
Поки я стояв у черзі до хіругра флюорографію пройшло близько 20 чоловік. УЯВІТЬ СКІЛЬКИ ГРОШЕЙ ЗАРОБИЛА ЦЯ СТАРА. Може і мені стани
ренгенологом!!!!!!!!
А пану Сніжинському все пофіг, бо ВІН також з цього має непоганий відкат. Щоб вони всі цими грішьми ПОДАВИЛИСЯ, ХАБАРНИКИ недороблені.
|
|
|
ivahno1899
Newbie
Немає на форумі
|
| написано 4-7-2008 в 08:56 |
|
|
11111
|
|
|
ivahno1899
Newbie
Немає на форумі
|
| написано 4-7-2008 в 08:57 |
|
|
01.07.2008 р. в Трускавецькій міській лікарні вийшов з ладу флюорограф “Сіріомета 5” 1992 р. випуску. Цього ж дня його оглянули спеціалісти
Львівської фірми “Медсервіс”, якими було констатовано необхідність заміни рентгенівської трубки.
02.07.2008 р. лікарнею подана заява на проведення ремонту з гарантією оплати. Ремонт запланований на 07.07.2008 р.
Вихід з ладу флюорографа не створює проблем рентгенологічного обстеження, бо в міській лікарні працює 2 рентгенографічні апарати і всі категорії
потребуючих рентгенівського обстеження, можуть це зробити.
Процедура рентгенівського обстеження ділиться на 2 етапи:
1 етап – проведення обстеження та проявка плівки,
2 етап – видача результатів обстеження з внесенням відмітки в необхідні документи. Технологічно це реально до виконання не швидше ніж на другий або
третій день.
Отже, в дні, коли не працює апарат, ті хто проходив обстеження в попередні дні, отримують результат обстеження.
Адміністрація лікарні.
|
|
|
juzykjuzyk
Newbie
Немає на форумі
|
| написано 7-10-2008 в 16:41 |
|
|
Мені досить дивно, що до цього часу директором СШ №1 є Щигель, який за весь час роботи у школі провів всього 5-10 уроків. Такий показник навіть не
відповідає поганому студенту-практиканту. Звідси і висновок, що як вчитель Щигель - повний нуль. А свої адміністраторські здібності обмежуються
погрозою догани у випадку відмови вчителів виводити дітей прибирати прилеглу територію. Цікаво, скільки "липових" прибиральників працює у школі?
Дивний збіг обставин - у школі зробили ремонт вікон (метало-пластикові вікна), а через місяць у директора появився автомобіль Audi 80. А після повної
заміни сантехніки, що ще у нього появиться?
|
|
|
вчитель
Newbie
Зареєстрований: 21-5-2010
Немає на форумі
|
| написано 21-5-2010 в 05:36 |
|
|
Працюю вчителем в цій школі. В колективі всім відомо що є декілька людей які ненавидять директора за заборону вимагання грошей через репетиторство.
Жаль, що через одиниці пляма падає на цілий колектив. Та мешканці міста наших «героїв» знають.
|
|
|